Ons team

Juul Nijgh

Juul begon ruim 25 jaar geleden haar winkel in antiek en interieur op het Lange Voorhout in Den Haag. Hierin kon zij haar passie voor stoffen en gedegen kennis van antiek combineren. De winkel werd vervolgens verplaatst naar thuis zodat zij meer tijd kon besteden aan de inkoop en de projecten op locatie. Juul kan zich heel goed verplaatsen in de wensen van de klant en weet voor ieder vraagstuk een passende oplossing te bedenken.

Anne van Roij

Als dochter van Juul is Anne opgegroeid tussen stoffen, behang en antiek. Als klein meisje was iedere verhuizing een avontuur en betekende dat weer een nieuw in te richten kamer. Zo was haar interesse voor interieurontwerp al vroeg ontwikkeld. Na haar studie rechten is Anne 6 jaar makelaar geweest in Amsterdam en adviseerde cliënten op het gebied van verbouwing en decoratie van hun huis. Acht jaar geleden besloten Juul en Anne samen hun winkel te starten waarin klassiek en modern op mooie wijze gecombineerd wordt.

Juul en Anne
Werkwijze

Wij combineren antiek, hedendaagse meubels, stoffen en behang met verrassende resultaten, ontwerpen uw interieur en adviseren over kleur- en materiaalgebruik en bieden tevens de mogelijkheid voor gehele of gedeeltelijke bouwbegeleiding. Onze winkel is gevestigd op ons landgoed “Heerlijkheid Loenen” in het 300 m2 grote koetshuis. Tijdens een bezoek kunt u onze collecties bekijken, maar wij komen ook bij u thuis voor advies.

Wij vertalen uw wensen in op maat gesneden oplossingen. Family Affairs is het adres voor bouwbegeleiding, gordijnen, behang, meubels, verlichting en decoratieve elementen.

Allereerst maken wij graag kennis met u en uw huis. Hiervoor maken wij een afspraak bij ons in de winkel of bij u thuis om met u uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand hiervan maken wij voor een plan van aanpak met sfeerimpressies en stoffen- en kleurgebruik. Ook geven wij inzage in de tijdsplanning en geven een gedetailleerde opgave van de kosten zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Wij werken nauw samen met aannemers, meubelmakers en ateliers. Het naaiatelier maakt gordijnen, kussens en blinds en voor de restauratie van antieke meubelen of het herstofferen van een bank of stoel kunt u bij onze stoffeerder terecht.

In onze winkel kunt u stoffen, behang en meubels bekijken en voor andere modellen hebben wij toegang tot de showrooms van alle bekende importeurs in Nederland. Naast de merken die wij in de winkel voeren kunnen wij ook design leveren via een van onze partners.

Wij beschikken over de juiste kennis en hebben een groot netwerk van aannemers, vakmensen en bedrijven die gespecialiseerd zijn in de restauratie van (Rijks)Monumenten.

Na uw goedkeuring gaan wij over tot de uitvoering, het aansturen van de juiste mensen en het bestellen van de stoffen, behang of meubels. Of het nu gaat om een kleine aanpassing aan uw interieur of de gehele bouwbegeleiding van uw woonhuis of werkplek, wij voeren deze uit met zorg en precisie. Samen met u werken wij uw wensen uit om tot een prachtig resultaat te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *